Școala de Arte Marțiale Mixte AGER a fost fondată în anul 2016 de Sensei Staicu M. Viorel din dorința de a dezvolta o percepție pozitivă despre sport, vârstă, sănătate și viață.

“AGER” nu este un stil. “AGER” este o școală privată de dezvoltare personală prin arte marțiale mixte pentru orice adept cu vârsta cuprinsă între 6 ani și 75 de ani.

Școala AGER conține o tematică foarte complexă, ce combină elemente din karate cu judo (cu kimono) și grappling cu kick-box (fără kimono).

De asemenea, în cadrul școlii avem un curs teoretic pentru dezvoltare personală, ce cuprinde cinci teme de bază din viața omului (spirit, minte, trup, relații și bani).

În Școala AGER avem un sistem de grade asemănător judo-ului și karate-ului. Gradele sunt acordate prin evaluare pe parcursul timpului de către fondatorul școlii, Staicu M. Viorel, și instructorul elevului practicant.

Artele Marțiale au fost create de războinici pentru războinici.

Munca grea, disciplina impusă și subordonarea sunt incomode personalității umane, de aceeea este normal să nu se potrivească tuturor oamenilor.

Toți ne dorim putere, echilibru și vitalitate, dar nu toți suntem dispuși să muncim pentru a le avea…

În Școala AGER îți dai seama foarte repede dacă acestea sunt pentru tine sau nu.

MOTTO: Mereu învingător!

“Mai bine un luptător într-o grădină, decât un grădinar într-o luptă.”

 

– Știu că mulți gândesc “Mă lași? Care luptă?”. Așa că vreau să îți explic puțin.

Paulo Coelho spune într-o carte: “Nimeni nu este ferit de ceea ce se întâmplă sub soare”. De aceea, eu spun că poate ar trebui să ne pregătim. Viața în sine e o luptă: calamități naturale, accidente din vina noastră sau din vina altora, răutăți ale oamenilor împotriva oamenilor (crime, violuri, jafuri, bătăi), pierderea locului de muncă și multe alte necazuri. Despre luptele astea este vorba.

Eu consider că este mai bine să fiu pregătit și să nu se întâmple nimic, decât să se întâmple un necaz și eu să nu fiu pregătit, după cum spune și vorba: “Paza bună trece primejdia rea”.      

                                                                                                                            Sensei Staicu M. Viorel, 2018